طرز تهیه این شیرینی خوشمزه به صورت ذیل می باشد:
1- ابتدا گندم ها را به مدت 2 ساعت آب بخسانید .(در این مدت چند بار آب را عوض نمائید.)
2- گندم را آبکش کرده تا آب آن خارج شود وروی دستمالی ریخته تا آب آن کشیده شود ولی مرطوب بماند.
3- هسته خرماها را در می آوریم و با گوشت کوب یا مخلوط کن له می کنیم.
4- ظرفی را بر روی گاز گذاشته و داغ شده است گندم ها را می ریزم و تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند.
5- گندم های داغ را روی خرما های له کرده می ریزیم خوب مخلوط می کنیم.
6- کنجدها را نیز تفت داده و برشته می کنیم و به مخلوط خرما و گندم اضافه می کنیم و هم می زنیم.