خرما لَندو شیرینی محلی سیستان و بلوچستان

یکی دیگر از شیرینی های استان سیستان و بلوچستان که علاوه بر مقوی بودن بسیار لذیذ و تهیه آن بسیار آسان است خرما لَندو می باشد که تهیه شده از گندم برشته و خرما و کنجد و سایر مغزیجات مقوی دیگر می باشد.

بانوان عزیز می تواند با تهیه این شیرینی بسیار مقوی و خوشمزه در منزل و بکار بردن ایده های جدید در بسته بندی این محصول و فروش آن در مکان بازارهای چون باسلام و..  علاوه بر معرفی این شیرینی محلی سیستانی به سایر نقاط کشور می توانند راه خوبی برای  کسب درآمد داشته باشند.

طرز تهیه این شیرینی خوشمزه به صورت ذیل می باشد:

1- ابتدا گندم ها را به مدت 2 ساعت آب بخسانید .(در این مدت چند بار آب را عوض نمائید.)

2- گندم را آبکش کرده تا آب آن خارج شود وروی دستمالی ریخته تا آب آن کشیده شود ولی مرطوب بماند.

3- هسته خرماها را در می آوریم و با گوشت کوب یا مخلوط کن له می کنیم.

4- ظرفی را بر روی گاز گذاشته و داغ شده است گندم ها را می ریزم و تفت می دهیم تا رنگ آن تغییر کند.

5- گندم های داغ را روی خرما های له کرده می ریزیم خوب مخلوط می کنیم.

6- کنجدها را نیز تفت داده و برشته می کنیم و به مخلوط خرما و گندم اضافه می کنیم و هم می زنیم.