ترشی فرآیند حفظ مواد غذایی با تخمیر بیهوازی در آب نمک یا سرکه است. ترشی میتواند محصولات فاسد شدنی را برای ماهها حفظ کند. در حالی که سرکه یک قسمت اساسی برای هر ترشی است ، اما به برخی از مواد دیگر نیز احتیاج دارد که معمولا سلیقه شما است که آنها را انتخاب میکند. شما میتوانید از گیاهان و ادویهجات مختلفی مانند: زردچوپه، سیر، دانه خردل، دارچین، گلپر، نعنا خشک یا میخک استفاده کنید. جایگاه نمک .فلفل در این خوراکی مشخص است وتوصیه میشود در ترشیهای خود حتما از نمک و انواع فلفلها استفاده کنید.