فهرست اقلام غذایی مشمول فعالیت مشاغل خانگی
به استناد قانون ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی و با توجه به مصوبه جلسه مورخ 1399/10/23 ستاد کشوری ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی در راستای نظارت و حمایت از فعالیت های مشاغل خانگی مرتبط به آماده سازی و بسته بندی مواد غذایی بدینوسیله حداقل ضوابط فنی و بهداشتی و دستورالعمل اجرایی نحوه ثبت گواهی اظهار مشاغل خانگی و فهرست اقلام غذایی مشمول فعالیت مشاغل خانگی جهت اقدام ابلاغ می گردد.
فهرست اقلام غذایی مشمول فعالیت مشاغل خانگی
- آماده سازی و بسته بندی پیاز سرخ شده
- آماده سازی و بسته بندی ترخینه
- بسته بندی ادویه سائیده نشده
- بسته بندی نمک طعام تصفیه شده
- شکستن و بسته بندی قند
- بسته بندی شکر سفید تصفیه شده
- پاک نمودن و بسته بندی انواع حبوبات
- پاک نمودن و بسته بندی کشمکش و نخودچی
- بسته بندی توت خشک
- پاک نمودن و بسته بندی زرشک و عناب و لیموعمانی
- بسته بندی انجیرخشک
- پاک نمودن و بسته بندی مغز خشک ( تخمه آفتابگردان ، تخمه کدو …)
- آماده سازی و بسته بندی شیرینی خشک خانگی و نان سنتی
- آماده سازی و بسته بندی سبزیجات خشک و میوه خشک
- آماده سازی و بسته بندی سمنو
- آماده سازی و بسته بندی حلوای سنتی
- آماده سازی و بسته بندی انواع گندم / برنج / سویا و دانه های برشته
- آماده سازی و بسته بندی آرد برنج ، آرد نخودچی و آرد ذرت
- بسته بندی پرک و یلغور
- آماده سازی و بسته بندی جوانه دانه ها ( گندم ، ماش و …)
- آماده سازی و بسته بندی انواع ترشی و شور
- آماده سازی و بسته بندی سایر محصولات سنتی و بومی هر استان به استثناء پسته و زعفران (با تایید کمیته فنی و قانونی دانشگاه علوم پزشکی به شرط مطابقت با دستور العمل ها و همچنین فعالیت آبی پایین قابل اقدام است.)